Skip to main content

Metrikker og varslinger

På SKIP gir vi deg verktøyene som trengs for å mestre den komplekse verden av skybasert teknologi. En av våre allierte i denne reisen er Grafana - en kraftig plattform som gir deg visuell innsikt og kontroll over ytelse og helse i sanntid.

Grafana er ditt verktøy til å forstå og optimalisere dine tjenester på SKIP-plattformen. Med Grafana kan du overvåke og analysere data fra en rekke kilder, og dermed få en dypere forståelse av hvordan dine applikasjoner kjører.

Men Grafana går utover bare overvåking. Det gir deg muligheten til å lage skreddersydde dashbords som gir deg akkurat den innsikten du vil ha. Du kan spore trender, identifisere potensielle problemer før de eskalerer, og automatisere reaksjoner på avvikende hendelser.

Ved å bruke Grafana på SKIP-plattformen får teknologer som deg selv muligheten til å gjøre mer enn bare å reagere på hendelser - du kan være proaktiv ved å tolke data og ta beslutninger før avviket skjer. Grafana gir deg verktøyene til å ta velinformerte beslutninger, optimalisere ytelse og levere stabile og gode brukeropplevelser.

Så ta på deg våtdrakten og dykk inn i dataene til Grafana på SKIP-plattformen!