Skip to main content

Teknologien bak SKIP

Oversikt over teknologier brukt i SKIP gjengitt under

SKIP er basert på en moderne teknologiplattform bygget rundt Google Cloud, GitOps-prinsipper og innebygget sikkerhet.

Med Kubernetes i hjertet av plattformen automatiserer SKIP orkestreringen av containeriserte applikasjoner og sikrer sømløs distribusjon, oppdatering og skalerbarhet. Google Clouds rike økosystem gir tilgang til en rekke tjenester for å administrere og beskytte data og applikasjoner på en god måte.

Argo CD gir gjennomgående innsyn og oppdateringshåndtering for Kubernetes-applikasjoner, mens Skiperator gir finjustert kontroll over applikasjonsstyring og konfigurasjon. Med Grafana kan du overvåke ytelsen og helsen til dine tjenester i sanntid, slik at du kan identifisere og håndtere eventuelle problemer raskt og effektivt.

Utstrakt bruk av GitHub gjør det lett å dele kode med andre, både internt og eksternt. Byggeløyper i form av GitHub Actions er fleksible og raske å komme i gang med. I tillegg har man tilgang til GitHub Advanced Security for tilgang til blant annet sikkerhetsscanning og sårbarhetsrapporter.

Med SKIP er det lett for utviklere å utforske mulighetene innen moderne skyinfrastruktur. Vi på SKIP-teamet hjelper deg med å raskt implementere, administrere og optimalisere skybaserte tjenester, og holde tritt med det stadig skiftende teknologiske landskapet. Velkommen ombord til SKIP!